Sunday, April 3, 2011

tphone ku...

tadi aq baru balik dr kedai tpon kat Alamanda..Selama sebulan aq tunggu tphone yg aq antar tuk repair td dipulangkan balik kat aq and si pekedai itu kate yg tpon aq xleh nak baiki coz batrang tuk tphone tersebut xde kat Malaysia..die antar kilang pon xde bende tu...ini membuat aq sedih giler babi coz tpon tu baru pakai setahu...dah lah limited edition..ade berape je kat malaysia ni...Yaalah tolonglah aq.......
waktu aq tunggu tpon aq ciap ari tu aq beli BLACKBERRY tapi BB xleh ganti tpon aq yg osak tu coz tpon tu lagi hebat n terbaik dr bb....Aq dah pening skun macam mane nk wat..aq dah xlarat pakai bb yg memeningkan kepale otak aq x slow down nk antar bluetooh je kene add dftr apekebende dulu...Leceh sialll.....
Aq pikir same ade aq terus nk gune BB or cari tpon lain...Tpon lame tetap aq simpan tande ingatan coz taht phone adelah tpon paling aq syangi and it is LIMITED EDITION and  have1 in Malaysia.....