Friday, April 22, 2011

Gamers.......Fan game....dan KAWAN??

Kenapa lah kwn2 aq ni minat sangat main game ni....aq ni macam patung lilin yg terbiar je..Bile nk lepak je diowng duk main game,eshh.....aq tau lah tu minat korang and aq xhalang pon nk main game tapi jngn lah 24jam tuk main game jekan...aq yg ade ps pon xde main game smapai 24/7..Kadang2 aq ade gak rase mcm lebih baik aq duk umah je xyah balik ostel balik pon bukan best pon..kat umah ade TV,DVD,PS,family....haahaaa tapi bile duk umah lame2 bosan gak coz umah kat sini xsame mcm umah nenek aq ade member yg TERBAIK.....ape2 pon yg suke main game pon kwn aq so terima ajelah kwn yg macam ni demi PERSAHABATAN DAN PERSAUDARAAN SESAMA ISLAM.....hahaha GAMERS pon GAMERS lah janji TERBAIK...