Friday, April 22, 2011

Never giveup??

WOoo..........Never give up??boleh ke??Setiap ape yg aq lakukan dalam idop aq sama ade ianya penting or not aq pikir dulu adakah ia boleh aq buat or tak..Tapi selepas aq pikir ia memang rase mcm boleh buat tapi bila aq dah buat sesungguhnye ia memang sukar untuk aq buat...
hahaaa......aq memang mudah giveup dalam semua hal..kenape eh??Xkira lah aq main game pon klau aq kalah 2-3 kali aq xkan main game tu lagi...aq benci and tention lah bile kalah hahaaa......Dah bnyak game aq main kat psp aq buang je xpernah main sampai habis.membazir je tp itulah tindakan aq bile aq dah giveup..
Sama gak dlm percintaan,aq dah xtahan bile cinta aq ditolak,tertolak atau sesorang yg aq suke tu dah berpunya..aq rase macam aq ni sial...Nak kate aq xhensem aq macho ape..nak kate aq xbaik aq yg terbaik.hahaha tapi itulah hakikatnye,and kadang2 aq terpikir lebih baik xyah jatuh cinta,bercinta,mencintai,dan dicintai sampai bile2 samapai mati pon xpe.
Baru2 ni aq try belajar bDance mule2 semangat giler auu tapi bile aq try banyak kali xjadi2 gak aq rase mcm dah malas nk wat bende tu..aq memang minat tarian tu tapi bile aq try xjadi2 dah lah aq GIVEUP again...Satu sebab maybe xde kwn2 yg satu kepala aq kat sini..yg support ape yg aq suka..emmmmm..........