Friday, December 16, 2011

SUNAT?? oh NO.......!! (18Sx)

Hi followers...


Today i want talking about SUNAT..You know what mean SUNAT??haha saya pun kurang pasti apa maksudnye..

For all muslim boys mereka diwajibkan bersunat.Like me!!im muslim boy dah saya sudah merasakan pengalaman bersunat ni.
Waktu cuti-cuti sekolah macam ni lah digunakan oleh parents untuk menyunatkan anak-anak merekan kan.Kalau xsunat xJANTAN lah!! haha

 Waktu aku sunat dulu kat umah,doct datang umah.Aku sunat dgn jiran aku waktu tu dalam bulan syawal kot and sekolah pon dah cuti.First aku kene sunat dulu sebab mak aku cakap kalau org lain dulu aku makin takot so aku lah menjadi kepalanya.huhu

Tengok alat die pon aku dah cuak selamat bapak aku ade kalau x aku sunat kan doctor tu buat kali kedua.
Lepas aku kwn aku iaitu jiran aku jugak kene yg lawaknye die menjerit satu taman dengar sampai budak pompuan pon intai-intai ikot luar rumah aku.lawak siot aku yg dalam nazar waktu tu gelak sampai sakit balik bende tu.oowwwhhh........

Tapi pengalaman melakukan ibadah INI memang best r rase mcm nak sunat sekali lagi..hahakahakha...
Ape-ape pon aku just wait for my bro sunat lah.Lepas ni boleh aku kacau die lak..haha..

Selamat BERSUNAT!!!huu