Monday, April 25, 2011

Terima Kasih....MKsu&PkSu....

Ermmm cuti dah studyweek dah dekat ni.Aq xtau nak balik kampong ke tak sebab nanti hujung bulan ni kena balik lagi,mcm membazirlak asyik balik je.Tapi kalau aq stay kat sini takot pulak menyusahkan makcik dan pakcik aq.Aku dalam dilemma ni adoiii.....

Disamping aq dlm kepeningan ni aku dah hampir genap 2tahun aq tinggal ngan family makcik and pakcik aq.Dari mula sampai sekarang aku masih lagi malu2 ngn diowng xtau knp.Memanglah diowng family aq tapi perasaan malu tu xleh aq padamkan dari diri aku.

Dan dengan peluang ini saya just nak ucapkan TERIMA KASIH Paksu and Maksu sekeluarga kerana bagi sy tinggal bersama dan Halalkan Makan minum sy.....hehhehe..sedihlak...