Sunday, June 12, 2011

Try lagi ye Kelate..

Kelantan vs Terengganu..

Tahniah buat Terengganu kerana menjuarai FA CUP 2011..
Kemenangan Terengganu keatas Kelanta 2-1 merupakan satu kemengan yg boleh di katekan kemenangan yg amat bermakna buat Terengganu..Gol pertama drpd Kelantan pada minit-minit akhir diingatkan Kelantan yg akan membawa FA Cup tetapi dlm masa tambahan Terengganu mendapat 1gol free drpd pemain Kelantan.Dari situ harapan kelantan tuk bawa blik cup pudar sedikit..Diikuti masa tambahan seterusnya Terengganu mengasak kelantan hinggakan terengganu dapat 1lagi gol.Dan drpd situ Harapan kelantan dah mula hilang....
Berkenaan dgn penyokong pule mereka belom lagi layak menyaksikan perlawanan hebat antarabangsa jika sikap membaling mercun dan botol air ke padang terus dilakukan.Bagi saya,saya malu dengan sikap penyokong-penyokong yang terlalu ghairah.Bukan itu saja pancaran laser juga kelihatan pada penjaga gol Ganu.Sikap penyokong macam ini memalukan negeri dan Malaysia.I hope bende mcm ni xkan berlaku lagi kalau ghairah,fanatik giler sekali pon jg nama baik negeri dan negara..
Buat Kelantan try lagi dan GELOMBANG MERAH hanya di Kelantan..anda dah buat yg terbaik...
Manakala Terengganu Gud Job and Korang never giveup membuat anda mencapai kejayaan..Hidup Penyu ganu!!...