Saturday, June 11, 2011

Play Staion Portable

PSP is My life.................................
Waktu cuti camni lah peluang untuk ak menghabiskan game2 yang belom lagi habis aku main.Dalam masa cuti ni aku dah menghabiskan 2 game iaitu Silent Hill dan Ghost recon..Memang best r main.Dan ari tu aku baru download game GTA yg 2009 punye tapi xmain lagi coz aku nak habiskan game Gladiator dulu diikuti avatar.tapi xtau sempat habis x..Manakala Game naruto pulak susah lah aku main ngn Ben 10 aku main kejap je pas tu aku stop xnak r aku main susah kot...Ape2 pon aku nak try downloadgame lain lak..nak cari game zombie kew pon best gak main kan..heheheh.....ok lah PSP musim cuti memang sesuai...