Wednesday, May 11, 2011

Hilangkan stress.....

Arini tuk hilangkan stress aku tuk jawab exam yang melapau aku gi tengok wayang ngn member-member aku kat Alamanda....
Kiteorang tengok citer Fast & Furious 5,yang dapat aku kate kan citer die memang terbaik lah.Aku gi lepas 1st exam aku dalam kul 12 kiteorang gerak tapi sayangnye kiteorang dapat tengok citer tu pukul 6ptg memang terbaiklaa kan.Tapi penantian aku berbaloi coz citer die xmenghampakan aku dan kawan-kawan.
Sekarang ni aku nak fokus kat subject agama,law,entrpreur, and baru aku boleh tengok wayang lagi citer KONGSI...hahaaa harap-harap aku dapat mark yg tinggi dalam exam nanti...
sekian...