Saturday, May 14, 2011

HIDUP KU DIPENUHI MASALAH

 Hari ini aku menduduki exam enterpreneur.Dengan ape yang aku baca da study aku ingat dapat gak jawap dengan mudah exam tapi rupa2nya bapaklah susah..Sekarang ni walaupun dah lama exam tu habis aku masih lagi pikir lulus ke x aku subject ni..
Buakan tu je masalah aku arini,mak aku bankin duit,aku nak gi laa ambik duit tu tapi bile aku cocok kad atm tu die kuar balik and tertulis
'Maaf kad anda rosak'.
tension giler aku dah laa duit xde..Bertambahlah masalah aku arini sampai aku ank study law pon xde mood.
Esok xtau lah aku dpt jwb x law.dan aku arap esok ari terbaik buat aku tanpa sebarang masalah kerana aku benci masalah..