Saturday, May 7, 2011

Bosanlaah...Xbest

Hi..
Bosanye duk umah xde bende nak wat,makan,tido,tngok tv,bace buku jap pas tu rase ngntuk.Begitulah hari2 sepanjang cuti ni..

Semalam untuk mengilangkan rase bosan aku,aku dengan member aku hafiz gi lah KB tuk main bowling.Kiteorang g ngn adik aku and aweks die,Sampai je KB kiteorang terus je g tempat bowling...Best lah jugak main tapi malangnye aku kalah ngn diowang semue.huhu sedih aku..
Lepas main bowling kiteowang gi laa makan-makan...
Dalam makan-makan tu,kiteownag bincang nak pegi mane lepas ni,bincang punye bincang xtau nak gi mane..Kelantan ni xde tempat yang menarik and best2 tuk kiteowang nk lawati.Xkan dah nak balik baru je sampai.Aku dah bosan giler dah duk kat Kb ni bandar yang biasa je..

Kawan aku pun xtau nak gi mane so kiteoawang buat keputusan gi Pantai Cahaya Bulan (PCB).Sesampainya kami di PCB dengan rase yang amat KECEWANYA dan HAMPA mula timbul.Pantai nya yang xde apa-apa kosong and kotor..Macam ni ke tempat pelancongan??
Kiteorang lepak2 kejap pas tu kwn aku ajak balik,kiteorng pun balik lah dengan perasaan yang kecewa.
Kebosanan aku xboleh diubati,so aku wat keputusan malam ni aku nak balik KL..KL macam2 ada kat sana lagipun hidup aku lebih baik kat sana..hahhahha..

Kelantan bagi aku bukan menghina tapi tempat-tempat di kelantan xde yang menarik...Tapi ini aku kene akui yang kampong aku kat kelantan,tapi aku xsuka sangat kat kelantan selagi kelantan xberubah...salam.....