Monday, February 25, 2013

Silent Library (kelakargiler)

Hi.. hari ni nk share video ni kelakar giler kot and yg penting JUstin Bieber ade dlm vid ni..

Aku tau video ni dah lama tp klau tgh stress tu boleh r tgok..
Bayangkan camne korang kene duduk dlm library but bukan baca buku tp buat activity bodoh.. Camne korang nk than sakit, dah tahan gelak dlm keadaan senyap mesti xbolehkan?? so watch this video: