Tuesday, January 3, 2012

Playstation Vita (PS ViTa)

Macam-macam adoo!!
Hellowee!!


Ok arini aku nak mempersembahkan Playstation terbaru keluaran Sony's iaitu PS Vita..

Memang GEMPAK Seyhh!!macam-macam bende baru dan terbaik sony perkenalkan.PSV ni dulu sebelum sony kuar ingat nama die NGP (nestgenerationportable) tapi nama lain die bagi..kahkahkah...
Oklah nama xpenting yg penting function die tu..PSV ni boleh touchscreen,ade 3G,GPS,and Duo AnualStick and also ade sensor mcm PS3 tu..Ia juga ade wifi,and camera...

Banyakan function die..oh lepasni PSP kite buang semua and main bende ni pulak PSV.Game2 die pon menarik 3D.


PSV ni jugak boleh on9 dgn terbinaya FACEBOOK and Twitter and korang jugak boleg ber-SKYPE dgn kwn-kwn korang..Oh yee kalau korang tengok video memnag terang giler sebab ianya OLED screen......

RealTouch Pad...
Touchscreen...
OKlah ...
kalau nk tau lebih lanjut mengenai vita ni korang boleh tengok kat.http://us.playstation.com/psvita/index.htmhttp://us.playstation.com/psvita/systems/ps-vita-3g.html#features

just Waiting Vita ni sampai Malaysia..ok..bye1!!.