Thursday, January 5, 2012

Virus menGiLa...

Adoiiyaa makk lappy aku kene virus...Time-time aku nk beli iPhonelah mcm2 hal yg membantutkan pembelian aku.

Antivirus pon satu hal buat satu tahun je,aku beli mahal2 buatlah lama sikit baru lah best.Ni x aku kene tukar antivirus baru pulak.Tension betol aku.
Ni pon aku use my lappy gune safemode mcm cibailah kan semua jd besar..

And satulagi yg aku nak marah sape pencipta virus ni??Menyusahkan org je lah....


benci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!